Vitaliteitscoaching Tilburg

Vanuit mijn eigen praktijk werk ik al enige tijd als vitaliteitscoach. Ik vertel je graag meer over mijn vitaliteitscoaching in Tilburg en over eventuele situaties en vraagstukken waar ik je graag bij zou willen helpen. Wat heb jij nodig? Dat is de eerste vraag die we samen gaan beantwoorden. Soms neemt het hectische leven je zo enorm in beslag dat je gaandeweg niet meer duidelijk hebt wat jouw eigen behoeften zijn. Uiteindelijk kun je hierdoor te maken krijgen met een burn-out, met stressgerelateerde klachten of met bepaald gedrag of problemen waar je iets aan wilt doen. Ik sta je graag bij en help je weer op weg. Jouw unieke persoonlijkheid en jouw wensen staan hierbij uiteraard centraal.

 

Waarom gebruik maken van vitaliteitscoaching?

Voel jij je al een tijdje vermoeid en gaat het slapen lastig, of lijkt het slapen maar niet te helpen bij het weer op peil brengen van jouw energie? Wanneer je een tekort aan rust hebt kan het lichaam hiervan als het ware in de verdediging schieten. Je hebt weinig geduld en je voelt je wellicht wat prikkelbaar. Toch moet je de dag door en raak je steeds meer vermoeid. Ook het gevoel maar niet uit bed of van de bank te kunnen komen helpt niet natuurlijk.
Ook wanneer je al een tijdje worstelt met je voedingspatroon, wanneer het afvallen maar niet wil lukken of wanneer je andere veranderingen wilt aanbrengen in jouw leven is het tijd om aan de slag te gaan. Met vitaliteitscoaching in Tilburg of omstreken kan ik je helpen bij het vinden naar een manier om jouw kwaliteit van leven weer te verbeteren. We maken samen de balans op en bekijken op welke punten we je kunnen helpen. Wat heb jij nodig? Dat is de kernvraag!

Stress te lijf gaan met vitaliteitscoaching

Stress doet meer met ons dan we vaak denken. Maagklachten, stijve of pijnlijke spieren, een constant opgejaagd gevoel en iedere dag is te kort om alles te kunnen doen. Komt dit je bekend voor? Laten we er dan voor zorgen dat we jouw stress aanpakken en weer rust en ruimte in je hoofd en in jouw dagelijkse bestaan brengen. Door middel van praktische adviezen en oefeningen gaan we aan de slag en steun ik je op jouw pad terug naar rust. Zowel mentaal als op lichamelijk vlak ga je merken dat het steeds makkelijker gaat en dat we met een paar kleine veranderingen zorgen voor meer energie. Met een maatwerk traject komen we na een intakegesprek tot een persoonlijk behandelplan. Zullen we kennismaken?

Vitaliteitscoaching Tilburg
Dany Williams

Dany Williams

Typically replies within an hour

I will be back soon

Dany Williams
Hey there 👋
It’s your friend Dany Williams. How can I help you?