Vitaliteitscoach

Als lifestyle coach of vitaliteitscoach heb ik velen al kunnen helpen om hun eigen zelfredzaamheid weer op peil te krijgen en eigen gestelde doelen weer te kunnen bereiken. In het dagelijks leven gaan we vaak voorbij aan onze eigen behoeften en kost het soms moeite om te luisteren naar wat je nou eigenlijk zelf wilt en nodig hebt. Dit is niemand vreemd. Het is fijn om af en toe een rustpauze in te lassen en de balans op te maken. Waar sta je nu in jouw leven, ben je op weg naar doelen die voor jou belangrijk zijn en wat heb je nodig om vol in het leven te staan en je prettig te voelen? Van onderwerpen als stressklachten, overmatig piekeren en overgewicht tot oververmoeidheid en een prikkelbaar gevoel, samen zetten we je weer op het juiste pad!

Hoe gaan we aan de slag?

Met een arbeidsverleden in de gezondheidszorg en na het volgen van een opleiding tot vitaliteitscoach werk ik vanuit mijn eigen praktijk. Met een holistische aanpak van probleemgebieden op fysiek en mentaal gebied bekijken we jouw huidige leefstijl en komen we tot het doorvoeren van subtiele veranderingen. Jij voelt je weer vitaal en hebt weer ‘lucht’ in je leven. Gezonde voeding, een goede nachtrust en geen last van beperkingen door stress, hoe fijn is dat?

Het werken met mij als vitaliteitscoach

Laten we kennismaken! Tijdens een ontspannen intakegesprek bekijken we waar jij hulp bij wenst. Ook wanneer je geen idee hebt wat er mis is, maar wel een gebrek aan energie hebt is het een goed idee om samen jouw huidige leven onder de loep te nemen. Wat heb je nodig om je weer lekker te voelen? Met mij als steun in de rug leggen we jouw dagelijks leven onder een vergrootglas en ontdekken we waar we wat kunnen veranderen. Voel jij je lekker bij mij na het intakegesprek? Dan gaan we samen aan het werk met een op maat gemaakt persoonlijk behandelplan.

Jezelf als prioriteit

Voor velen van ons is het lastig om jezelf als prioriteit te zien in je leven. Het werk, eventuele kinderen of een partner, de zorg voor een naaste, het kan je allemaal volledig opslokken. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede balans waarbij ook jij toekomt aan het vervullen van je eigen behoeften. Natuurlijk doen we dit op een praktische en werkbare manier die binnen jouw leven past. Jij hebt niets aan adviezen en oefeningen die niet op een reële manier in te passen zijn!

Vitaliteitscoach

Bestel nu uw Benfit recept

Geïnteresseerd in het Benfit recept? Laat uw gegevens achter om het te bestellen!

8 + 7 =

Maak kennis met vitaliteitscoaching in Tilburg

Ik nodig je graag uit voor een kennismaking. Ontdek wat ik je kan bieden en waar ik je bij kan helpen. Voelt het goed voor jou? Dan maken we een vervolgafspraak. Het werken met een vitaliteitscoach is gestoeld op inbreng van beide kanten en een goede klik met elkaar. We stippelen samen een plan uit en je gaat samen met mij op weg naar het integreren van nieuwe gewoonten in het dagelijks leven. Hier heb je voor de rest van jouw leven iets aan.

Dany Williams

Dany Williams

Typically replies within an hour

I will be back soon

Dany Williams
Hey there 👋
It’s your friend Dany Williams. How can I help you?