Home » Blog » Stop met vergelijken » Stop met vergelijken

Stop met vergelijken

door | 30 mei, 2019 | Stop met vergelijken

Stop met vergelijken!

Wat ik vaak merk bij mijn klanten is dat ze zichzelf vergelijken met andere. Je hebt een ideaalbeeld ontwikkeld over hoe jouw lichaam er uit hoort te zien. Op de social media’s worden we overspoeld met foto’s en video’s waarin mooie gespierde lichamen te zien zijn. Jouw ideaalbeeld is dus gebaseerd op de perfectie die je bij een ander ziet. Jij gaat jouw wens of doel baseren op hoe de ander er uitziet. Je gaat jezelf vergelijken met de ander. Maar jij bent niet die persoon. Jij bent jij!

Als coach vind ik het belangrijk om te kijken naar wat realistisch en haalbaar is.

  1. Wat wil je bereiken in hoeveel tijd?
  2. Past het bij jou als persoon?
  3. Is het realistisch/haalbaar?
  4. Welke acties zijn er nodig om jouw doel te behalen?

Elk lichaam is anders, zo ook de bouw van het lichaam. Je kan lang en slank zijn, of klein en stevig. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je een gezond lichaam hebt. Dat jij je vol energie voelt en dat je gelukkig bent met jezelf.

Herken jij in jezelf dat je een ideaalbeeld nastreeft? Maakt dat jou gelukkig?  Zo niet, wat maakt jou dan gelukkig en wat heb je daarbij nodig?

Over Patricia van Alderen

Door mijn levenservaring, medische achtergrond en mijn opleiding in leefstijl en vitaliteitscoaching kan ik jou helpen bij het bereiken van jouw wens of doel.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin