Jij weet nu eindelijk het geheim om een gezond gewicht te behouden.

9

Vind jij afvallen moeilijk?

Je hebt al vaker een poging gewaagd om af te vallen. En toch kwam je na het dieet weer aan in gewicht. Misschien ben je zelfs wel zwaarder geworden dan dat je voorheen woog. Wat een frustratie!

9

Worden jouw keuzes op het gebied van voeding beïnvloed door emoties?

Je herkent het vast wel. De eerste week gaat het goed en houd jij je aan je dieet. Maar in het weekend wordt het zwaar. Je ervaart een storm aan emoties zoals frustratie, verveling, onzekerheid. Hierdoor vind jij het nog moeilijker om het vol te houden. Je bent eigenlijk alweer vergeten waarom je dit ook alweer deed.

9

Het vertrouwen dat jou dit gaat lukken is weg

Je gedachtes tollen door je hoofd en zeggen jou dat het je niet gaat lukken. Je ervaart grote onzekerheid en valt terug in het oude patroon.

Vitaliteitscoach

Jij wilt het geheim ontdekken hoe jij blijvend een gezond gewicht behoud.

Wanneer jij start met het BenFit programma dan ga jij leren hoe jij blijvend een gezond gewicht bereikt. Hoe zou het voor jou zijn om deze kennis te bezitten? Nooit meer jojoën. Kan dat? Ik geloof erin dat dit kan en ik wil dat graag aan jou leren. Je krijgt elke week een persoonlijk eetschema. Lust je iets niet? Dan kan je een ander voedingsmiddel kiezen vanuit de app. Ook gaan we aan de slag met de mindset met behulp van opdrachten in het werkboek. Deze opdrachten helpen jou bij de bewustwording. Natuurlijk ben ik er als jouw coach. Elke week of elke 2 weken hebben we contact over hoe het gaat. Wat ging er goed en wat vond je moeilijk? Waar kan ik je bij helpen of ondersteunen? Dit zorgt ervoor dat jij resultaat behaalt! 

 

 

“Mijn missie is dat jij het resultaat haalt waar jij al zolang  over droomt.”

Samen bereik je meer als alleen

Mijn naam is Patricia en ik ben een leefstijl-en vitaliteitscoach. We leven in een wereld met veel verleidingen op het gebied van voeding en dranken en vaak eten en drinken we onbewust teveel. De producten die we vaak zo lekker vinden zijn hoog in caloriën waardoor je als snel in een overschot zit. Hierdoor kom je aan in gewicht. (Mits er geen medische oorzaken zijn) Met een persoonlijk eetschema ga jij eindelijk dat resulaat behalen. Geen caloriën tellen maar alleen je eetschema volgen. 

 

Het jojoën is vanaf nu verleden tijd.

Bereik je ideale gewicht

Volg het persoonlijke eetschema en bereik je ideale gewicht

Geen caloriën meer tellen

Geen apps meer zelf invullen en de caloriën tellen.

Ontdek de waarde van een persoonlijke coach

Ik help jou bij de moeilijke momenten. Samen kijken we wat jij nodig hebt om het gewenste resultaat te behalen.

Ervaringen van mijn klanten

Ik volg het Benfit programma nu een half jaar. Ik vind de recepten heerlijk en het menu is makkelijk te volgen. Patricia begeleid mij ook op de moeilijke momenten wanneer ik even een terugval heb. Het lukt mij goed daarna de draad weer op te pakken. Ik ben ruim 8 kilo afgevallen en mijn doel is om nog eens 10 kilo af te vallen.

John

leraar muziek

Ik heb het Benfit programma een half jaar gevolgd en tevreden over het resultaat. Ik ben 10 kilo afgevallen en met de eetschema’s en ook de begeleiding van mijn coach geleerd welke keuzes ik kan maken op voedingsgebied. Er zit een werkboek bij wat helpt voor de bewustwording, met ook tips en adviezen.

Patricia

administratief medewerker

Het BenFit 12 weken programma

Tijdens onze intake bespreken we samen het gewenste doel. We starten met een eerste meting lengte, gewicht en het vetpercentage (buikomvang meting). De metingen kan je thuis zelf doen.  Je weegt je in de ochtend op de weegschaal en je meet de buikomvang op met een meetlint. Ik geef je uitleg hoe je het beste kan meten met de meetlint. Dan kiezen we een voedingsvoorkeur. Bijvoorbeeld eiwitrijk of low carb en dan ga ik vervolgens een eetschema voor jou klaarzetten. Samen bespreken we wat je absoluut niet lust zodat we dat alvast kunnen wijzigen in het schema. Belangrijk om te weten is dat je altijd een voedingsmiddel kan aanpassen in de app. Daarnaast krijg je een boodschappenlijst voor elke week ( ook voor als je online boodschappen besteld handig).  Elke 2 weken plannen we een telefonisch gesprek in van een kwartier en kijken we hoe het is gegaan. Wat ging er goed? Wat vond je moeilijk? Wat heb je nodig? Zonodig passen we het eetschema aan.

Jij verdient het om je geweldig te voelen. Start vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het benfit programma?

Met Benfit kan je vanuit je eigen huis een leefstijlprogramma volgen met elke week een persoonlijk eetschema afgestemd op jouw doel. Je installeert een app op je telefoon waarop je jouw eetschema vind. In de app staan opdrachten uit het werkboek die je online kan maken die jouw helpen bij het het bewustwordingsproces. Ook kan je via de app vragen stellen aan je coach. Er staan tips en adviezen in bij speciale gelegenheden en je kan je aanmelden voor de maandelijke nieuwsbrief. Het programma duurt 3 maanden.

Wat is er mogelijk als ik na 3 maanden nog niet mijn doel heb bereikt?

Ben je nog niet helemaal tevreden met het resultaat en wil je nog graag doorgaan met het Benfit programma? Dan maak ik samen met jou een plan van aanpak op maat. Dat kan in de vorm zijn van een maandabonnement bijvoorbeeld dat maandelijks opzegbaar is.

Moet ik op locatie komen of kan het ook online?

De bedoeling van Benfitprogramma is dat het volledig online te volgen is via e-mail en app. Elke 2 weken heb je telefonisch contact met jouw coach. Hierdoor hoef jij minder te regelen en heb je geen reistijd bijvoorbeeld. 

Wat als het mij niet lukt de app te installeren?

Neem dan contact op met je coach. Samen kijken we naar wat het probleem is en hoe we dat kunnen oplossen. Daarnaast kunnen de persoonlijke eetschema’s ook per e-mail verstuurd worden. De opdrachten die online staan in de app vanuit het werkboek kan je ook in het (fysieke) werkboek maken.

Wil jij gaan knallen dit jaar en eindelijk een gezond gewicht bereiken?

Het is goed om jezelf eens op de eerste plaats te zetten.

Dany Williams

Dany Williams

Typically replies within an hour

I will be back soon

Dany Williams
Hey there 👋
It’s your friend Dany Williams. How can I help you?