Ik blijf mijzelf uitdagen

Wie ben ik?

Mijn naam is Patricia van Alderen. Ik kom oorspronkelijk uit het plaatsje Gilze in Noord-Brabant, maar ik woon nu al een geruime tijd in Tilburg. Ik heb de opleiding tot verzorgende IG afgerond in het verleden. Hierna heb ik een aantal jaar in de zorg gewerkt. Daarna wilde ik toch iets anders gaan doen en ben ik gaan werken op kantoor bij een zorgverzekeraar. Dit werk doe ik nog steeds part-time.

Ik heb altijd al interesse gehad in gezondheid en vooral hoe je ook gezond blijft. In de zorg werd ik vaak geconfronteerd met chronische ziekten en ik vroeg mij steeds vaker af wat je zelf kan doen om zolang mogelijk gezond te blijven. Of als je al klachten of een chronische ziekte hebt, hoe zorg je er dan voor dat je zo goed mogelijk met deze klachten kunt leven?

In 2017 ben ik daarom gestart met de cursus voedingsdeskundige. Gewoon om eens meer te weten te komen wat voeding voor ons lichaam kan doen. Ik geloof erin dat voeding een medicijn voor ons lichaam kan zijn. Ik kwam tot de ontdekking dat ik hier echt mijn werk van wilde maken. En dus startte ik met de opleiding integraal leefstijl-en vitaliteitscoaching via de Mark Academy.  Als coach kan ik verschillende technieken inzetten om jou te helpen bij het bereiken van jouw gewenste doel. Ik wil anderen helpen een vitaler en gelukkig leven te leiden. Ik kijk er naar uit om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen.

Volg mij op Social Media:

Voedingsdeskundige

Een opleiding waarin ik alles leerde over macro- en micronutrienten. Welke voedingsstoffen hebben we nodig om gezond te blijven.

Integraal leefstijl-en vitaliteitscoach

Een opleiding waarin verschillende onderwerpen aan bod kwamen. Ik als coach, mens en ondernemer. Ik leerde verschillende coachtecknieken op verschillende domeinen zoals fysiek, mentaal, emoties, zingeving en pro-activiteit.

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?