Lifestyle coach Tilburg

In ieder mensenleven komt het wel voor; een fase in je leven waarin je het gevoel hebt dat je de zaken anders wilt aanpakken of een bepaald doel wilt bereiken. Op de een of andere manier kom je er niet uit, bereik jij jouw doel niet, of kun je een zetje in de rug of een goed advies gebruiken. Jij hebt de regie over jouw leven, wensen en doelen. Met mij als lifestyle coach in Tilburg gaan we samen aan de slag om je weer op het goede pad te krijgen, op weg naar het verbeteren van jouw leven. Hierbij staan jouw wensen centraal.

Wat doen we samen?

Ren jij jouw eigen doelen voorbij, maar zet je zonder moeite de ander op nummer een? Pieker jij je suf over bepaalde beslissingen, of heb je het gevoel niet meer te weten wat je eigenlijk wilt? Of ben je van plan om jouw leven een frisse wind in te blazen, maar weet je niet hoe? Laten we vrijblijvend kennismaken, zodat ik je kan vertellen hoe ik als lifestyle coach te Tilburg met je aan het werk kan gaan. Ik heb mijn basis in de gezondheidszorg en heb uiteraard een professionele training tot lifestyle coach gevolgd. Natuurlijk zijn het gevoel vast te zitten, of te twijfelen aan mijn eigen behoeften, ook mij niet vreemd. Samen zorgen we ervoor dat jij je weer vitaal voelt en dat de balans terugkomt in jouw leven.

Met welke klachten kun je terecht?

Iedere persoon is anders en heeft eigen waarden, wensen en behoeften. Vanuit jouw persoonlijke wensen en problemen waar je mogelijk tegenaan loopt, zorgen we dat jij weer positief en vol energie op weg kunt in het leven. Door middel van een holistische benadering werken we aan klachten als overmatige piekeren, stress, een burn-out, stress gerelateerde klachten zoals slapeloosheid of vastzittende spieren, overgewicht, leren omgaan met emoties, beter communiceren en weer de regie nemen over jouw eigen leven. Kortom, geen situatie of probleem is niet bespreekbaar.

Wat heb jij nodig?

Wat heb jij nodig? Dat is de centrale vraag die soms moeilijk te beantwoorden kan zijn. Met mij als lifestyle coach in Tilburg ontdekken we wat op dit moment en voor de toekomst van waarde is voor jouw geluk en vitaliteit. We nemen afscheid van zaken als piekeren en stressen en maken ruimte voor ontspanning en het bereiken van de voor jou belangrijke doelen. Als persoonlijke vitaliteitscoach sta ik voor je klaar. Neem gerust contact op!

Lifestyle coach Tilburg
Dany Williams

Dany Williams

Typically replies within an hour

I will be back soon

Dany Williams
Hey there 👋
It’s your friend Dany Williams. How can I help you?