Zet nu de stap naar een vitaler en gelukkig leven

9

Vind jij het lastig om gezond en gevarieerd te eten?

Het kan zijn dat je bepaalde patronen gaat ontdekken die jouw niet verder helpen bij het bereiken van bijvoorbeeld een gezond gewicht. Bewustwording is de eerste stap. Daarna gaan we kijken wat je kan doen om bepaalde patronen te veranderen. Ik begeleid en coach je hierbij.

9

Heb jij last van overmatig piekeren?

Onze gedachtes kunnen ons behoorlijk bezig houden. Bijvoorbeeld bij piekeren kunnen er lichamelijke klachten onstaan zoals vermoeidheid en gespannen spieren. Vaak zijn het beperkende gedachtes die jou niet verder helpen en samen gaan we dit patroon doorbreken.

9

Sta jij zelf aan het stuur van jou leven?

Beslis wat er gebeurd in jouw leven! Ik weet als geen ander dat het heel belangrijk is dat jij de dingen doet die jij graag wilt doen. Een gedreven kracht en motivatie vanuit jou en daar gaan we samen aan werken.

Droom jij over een betere vitaliteit en balans in je leven?

Tijdens de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach kwam ik mijn eigen struggelingen tegen. Ik leerde over mijzelf dat ik een redder ben. Altijd maar voor de ander willen zorgen en de problemen voor de ander willen oplossen.

Het gedrag wat ik vertoonde zorgde ervoor dat ik mijn eigen doelen en verlangens niet altijd kon waarmaken. Ik stak namelijk teveel tijd en energie in de ander. Doordat ik mij hiervan bewust werd en ik de tools kreeg hoe ik dit kon veranderen ontstond er meer ruimte voor mij.

De intergrale aanpak leerde mij dat je meer resultaat behaalt als je begrijpt waardoor de klachten ontstaan. Het is een zoektocht en samen ga je dat ontdekken met mij als jouw coach.

Door de integrale aanpak leerde ik mijzelf opnieuw kennen. Ik ben aan de slag gegaan met mijn valkuilen. Het resultaat is meer rust in mijn leven, durven kiezen voor mijzelf en weten wat te doen om een gezond gewicht te behouden.

Ik heb geleerd hoe ik de ander meer regie geef over zijn eigen leven maar vooral hoe ik beter voor mijzelf zorg.  Dit gun ik jou ook. Samen gaan we onderzoeken wat jou helpt om beter voor jezelf te zorgen en ook het doel te bereiken waar jij zo naar verlangt.

 

 

 

 

.

 

 

Mijn missie is dat jij jouw levensgeluk en vitaliteit vind.

Pak de oorzaak van jouw klachten aan.

Wat is de oorzaak van jouw klacht? Waardoor heb jij overgewicht? Waardoor ervaar jij stress of heb jij pijnlijke gespannen spieren? Kan jij iets doen of veranderen om dit op te lossen? Wie of wat heb je daarvoor nodig? Ik ga jou hierbij helpen.

Ik heb een opleiding tot voedingsdeskundige gevolgd om meer te leren over onze voeding. Voeding is het medicijn voor ons lichaam. Daarna volgde ik een opleiding tot leefstijl-en vitaliteitscoach bij MARK Leefstijl en Vitaliteit.

Het is belangrijk om bewustwording te creëren. Als jij je bewust bent waardoor bepaalde klachten ontstaan, kan je er iets aan veranderen. Anders blijf je in die vicieuze cirkel ronddwalen. Ik help en coach jou om daadwerkelijk het probleem te tackelen. Het gaat om leefstijl- en vitaliteitscoaching op maat. Wat heb jij nu nodig?

Voel je vitaal door de oorzaak aan te pakken

Bereik en behoud een gezond gewicht

Door het voedingspatroon aan te passen bereik en behoud je een gezond gewicht.

Maak jouw gedachtes en emoties bespreekbaar

Leer omgaan met negatieve gedachtes en emoties. Wanneer zijn ze effectief en wanneer belemmeren deze jou?

Pak de regie over jouw leven

Je leert keuzes te maken die je verder brengen in jouw leven. Je ervaart persoonlijke groei waardoor je gaat staan voor wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Revieuw van Dennis, 31 jaar uit Tilburg:

Ik heb de gesprekken met Patricia als prettig ervaren. Het was fijn om met iemand te praten en ook vooral het luisterend oor vond ik prettig. Ik heb goede resultaten geboekt op het gebied van voeding en ontspanning. Ik heb goede tips en oefeningen gekregen die mij hielpen ontspannen. Ook ben ik in 5 weken tijd 5 kilo aangekomen. In verband met mijn ondergewicht was dit een wens van mij om op een goede manier met gezonde voeding aan te komen in gewicht.

Ook heb ik geleerd dat ik niet teveel bezig hoef te zijn met de problemen van anderen en mij meer mag focussen op mijzelf. Ik sta nu veel positiever in het leven!

Dennis

winkelmedewerker, Kringloop BV Tilburg

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Er is altijd ruimte om vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen. Ik ga samen met jou in gesprek om te bepalen of ik iets voor je kan betekenen. Het gesprek duurt maximaal 30 minuten. Samen bespreken we welk pakket het beste bij jouw past. Eerlijk zijn vind ik belangrijk. Denk ik dat iemand anders jou beter kan helpen? Dan bespreek ik dat tijdens onze kennismaking.

Ben jij klaar voor verandering?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Veelgestelde vragen

Wat doet een leefstijl- en vitaliteitscoach?

De leefstijl- en vitaliteitscoach helpt jou om bewustwording te creëren van je dagelijkse patronen en gewoontes en leert jou om deze te doorbreken. De leefstijlcoach kijkt verder dan alleen de invloed van voeding.

Vergoeding door werkgever

Uw werkgever vind het belangrijk dat u fit en vitaal bent en blijft. Vaak willen zij investeren in uw gezondheid. Wilt u aan de slag met uw leefstijl? Vraag aan uw werkgever of hiervoor een vergoeding mogelijk is. 

Wordt het vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Ik heb geen contract met zorgverzekeraars. Ook ben ik niet aangesloten bij de BLCN ( beroepsvereniging voor leefstijlcoaches). Daarom wordt een coach gesprek of traject bij mij niet vergoed door uw zorgverzekeraar. 

Waarom kiezen voor een leefstijl-en vitaliteitscoach?

We worden tegenwoordig belast met veel prikkels. De mens is niet gemaakt voor overvloed van prikkels. Veel mensen worden daarom moe, gestrest en/of te zwaar.

Een leefstijl-vitaliteitscoach helpt je om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en leert je hoe je grip kan krijgen op je dag en je gewoontes. Zo werk je samen toe naar jouw eigen doel. Je kan de leefstijlcoach omschrijven als jouw gids in een drukke wereld. Maar jij kiest zelf jouw bestemming.

Kan een leefstijl- en vitaliteitscoach medisch advies geven?
Voor medisch advies zal ik u altijd doorverwijzen naar uw huisarts en/of specialist. Ik ben niet bevoegd om ziektes te behandelen. Adviseer ik u bepaalde supplementen te gaan nemen? Overleg dan altijd met uw arts en/ of specialist of hier bezwaren voor zijn.
Kan ik ook online begeleid worden?

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk dat het niet noodzakelijk is om op locatie te komen. We kunnen bijvoorbeeld per e-mail contact houden, of we plannen een videocall in via bijvoorbeeld skype of whatsapp. Belangrijk hierin is dat het jou helpt. Daarom spreken wij altijd samen af wat de wensen zijn.

Investeer in jezelf en jouw toekomst